Wie ben ik

Warner Harmsen (3 juni 1971, Hilversum)

Na het VWO en de IVA (Instituut voor de Autobranche & Management in Driebergen) ziet mijn loopbaan er tot op heden als volgt uit:

 • 2007-heden CareerMotion
  Eigenaar | ICT Recruitment Consultant
 • 2015-heden WHB Vastgoed
  Eigenaar | Bedrijfsvastgoed Bemiddeling
 • 1997-2010 Haselhoff Groep
  ICT Recruitment Consultant
 • 1994-1997 Accord Uitzendbureau
  Intercedent | Vestigingsmanager

Nevenactiviteiten:

 • 2013-heden Univé Zuid-Nederland
  Lid van de Ledenraad

De rol van intermediair is wat mij betreft de leukste die er is. Mijn kracht ligt in het inventariseren van de behoefte bij de opdrachtgever én de kandidaat om vervolgens tot een inhoudelijke, culturele, financiële en bij voorkeur langdurige match te komen tussen mens en organisatie. Het hebben van de juiste vaardigheden spreekt voor zich, maar mijn motto blijft: ‘de juiste persoonlijkheid heb je of heb je niet, vaardigheden kun je aanleren’.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis en ben ik op onze tennisclub als toernooi- en wedstrijdleider verantwoordelijk voor de organisatie van het gezelligste open toernooi in de regio Utrecht (Tautenburg Open). Daarnaast rommel ik voor de ontspanning graag wat in de tuin en probeer ik een goede en leuke vader te zijn voor onze twee jongens.